Junior prosjektingeniør søkes

Når tre mann hengende i tau skal installere 16 tonn under en plattform, må noen ha gjort en fantastisk ingeniørjobb i forkant.

Våre spennende kunder gir oss stadig mer å gjøre, og nå trenger vi å styrke vår organisasjon med flere dyktige ingeniører.

Vi ser etter ingeniører som er praktikere, løsningsorientert og som blir trigget av å jobbe med konseptstudier, design og utvikling av spesialutstyr.

Hos oss jobber du sammen med en av våre erfarne senior prosjektingeniører med å løse konkrete problemstillinger og følger jobbene fra A til Å - i tett dialog med kunden. Du er typisk flink, siden kompliserte problemstillinger trenger skarpe hoder. Synes du dessuten det er spennende at jobben utføres ved hjelp av tilkomstteknikk, er du skrudd helt riktig sammen for en ingeniørjobb hos oss.

Vi ser for oss at du har følgende bakgrunn og egenskaper:

- Ingeniørutdannelse på høgskole eller universitetsnivå

- Nyutdannet eller 3-5 års erfaring

Du er strukturert, selvstendig og har høy arbeidskapasitet. Du trives i et uformelt arbeidsmiljø med tidvis ujevn arbeidsbelastning, og er opptatt av gode relasjoner til kundene.

CAN har 25 års erfaring og er i dag en av Norges fremste aktører når det gjelder dyktig fagutførelse kombinert med tilkomstteknikk.  Fra vårt kontor i Stavanger planlegges alle prosjekter av våre erfarne og operativt orienterte ingeniører. Hos oss møter du en uformell omgangstone, stor arbeidsglede, utviklingsmuligheter og sikkerhet som grunnleggende arbeidsfaktor. Vi tilbyr konkurransedyktige lønns-, pensjons- og forsikringsordninger.

Kontakt gjerne vår Prosjektleder Jon Svendsen på mob 479 00 388 dersom du vil vite mer. Søknad og CV sendes via mail til jobb@can.no merket ”501 Junior prosjektingeniør” innen 04.02.2018